Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden
Voortstuwingsinstallaties - Innotechcon Lemmer

Voortstuwingsinstallaties

Voortstuwingsinstallaties kunnen trillingen veroorzaken aan boord wat altijd lastig en irritant is. Het euvel is vaak moeilijk op te lossen en de gevolgschade is duur.

Bij Innotechtcon zorgen we ervoor dat deze ‘aandrijving‘ van het schip altijd op de meest effectieve en efficiënte manier ingebouwd wordt.

Hierbij komt het heel precies met het juist uitlijnen, waarbij de lager afstanden essentieel zijn bij inbouw werk. Dergelijke reparaties of inbouw werk vereist veel inzicht. Innotechcon zorgt voor moderne installaties en flexibele opstellingen waarbij rekening wordt gehouden met het geluidsniveau en een trillingsvrije installatie.

Maak daarom een afspraak en voorkom erger!

Wat voor Innotechcon tot de dagelijkse kost hoort:

  • Het inbouwen en uitlijnen van hoofdmotoren (tot 2000 kW), complete voortstuwingsinstallaties en;
  • het opstellen en uitlijnen van:
    • Keerkoppelingen
    • Motoren
    • Generatoren en
    • Pompen

Dit doen wij aan de Willemskade, direct voor de deur. Schepen met een maximale lengte van 110 meter kunnen bij ons aanmeren voor het aanpassen of nieuw maken van contra flenzen, tussenassen of andere machine onderdelen.

Wij werken vanuit onze eigen machinewerkplaats op locatie, ongecompliceerd dus. Wat zorgt voor een korte doorlooptijd bij het hermotoriseren waardoor uw schip minder lang stil ligt.

Vraag informatie aan!