Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden
Schroefassen draaien - Innotechcon Lemmer

Schroefassen

Schroefassen kunnen bij ons op bestelling gerepareerd en/of geplaatst worden of tijdens de keuring op de de helling worden geplaatst. Innotechcon is altijd bereikbaar, bel ons gerust wanneer er iets mankeert aan de schroefas, wij repareren vlot en betrouwbaar.

 

Wanneer je het over een aandrijfunit op een schip dan begint alles bij een goed draaiende schroefas.

De schroefas is uiteraard essentieel voor het schip en is uiteindelijk samen met de juiste schroef/tunnel het onderdeel van de aandrijving waar je brandstof mee kunt besparen.

Bent u toe aan een nieuwe schroefas of is er schade van uw kotter, sleepboot of schip? Wij draaien schroefassen tot een maximale lengte van 7 meter. Dit doen wij in onze eigen draaierij aan de Willemskade te Lemmer.

Of het nu gaat om RVS of staal, met of zonder keuring klasse, Innotechcon draait zijn hand er niet voor om. Ook met het inbouwen van vetgesmeerde installaties naar lekvrije installaties hebben wij 25 jaar ervaring.

Vraag informatie aan!